Főmenü
Fiókom
Főmenü
További szolgáltatások
A Europa-Anyagmozgatogepek.hu weboldal tanácsokkal látja el, hogy teljes nyugalommal vásároljon és adjon el használt anyagmozgató eszközöket!

Tanácsok használt anyagmozgató eszközök vásárlói számára

Hasonlítsa össze a hasonló munkagépek árait

Óvakodjon a hasonló márkákhoz és azonos üzemórához képest túl alacsony vagy túl magas áraktól.

Kapcsolatfelvétel az eladóval

Inkább a telefonos kapcsolatot válassza. Ellenőrizze, hogy a megadott előhívószám megfelel az eladó országának. Ne hívjon 08-cal kezdődő számokat, mert azok emeltdíjas számok.

Érdeklődjön az előzményekről

Ha a hirdetés részletezi is a műszaki adatokat, kérdezze nyugodtan az eladót, hogy milyen körülmények között használták az anyagmozgató eszközt.

Ellenőrizze az eszköz állapotát

Ha lehetősége van rá, menjen el a helyszínre és tesztelje az eszközt, ellenőrizze, hogy nincsenek látható rendellenességek (hidraulika tömlők, olajszivárgás, motor stb.).

Ellenőrizze a dokumentumokat

Az adásvétel során az eladónak át kell adnia az Ön részére a karbantartási számlákat és az időszakos általános műszaki vizsgák jegyzőkönyveit.

Gyanús eladó?

Munkatársaink minden esetben ellenőrzik a professzionális eladók személyazonosságát, akik hirdetéseiket a Europa-Anyagmozgatogepek.hu weboldalon teszik közzé. Ha azonban kétségei lennének, vagy problémája merülne fel az eladóval kapcsolatban, nyugodtan jelentse nekünk.